Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, megmossuk, és karikákra vágjuk. A gombát lecsepegtetjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és morzsásra pirítjuk benne a darált húst. Hozzáadjuk a pórét, és megpároljuk. A húsra öntjük a húslevest (vagy 1 l vizet, és 2 húsleveskockát) és felforraljuk. Beledobjuk a kockasajtot, és kevergetve, lassú tűzön, fedő alatt kb. 15 percig főzzük. A gombát 5 perccel a főzési idő letelte előtt belekeverjük. A szőlőt megmossuk, ha túl nagy szemek, kettévágjuk, kimagozzuk, és tálaláskor a levesbe keverjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 159 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.