Elkészítés: A kenyeret 1 cm-esre kockázom, sütőpapírral borított kis tepsire szórom, sózom, borsozom, rozmaringgal fűszerezem, és meglocsolom 1 teáskanál olívaolajjal. 180 fokra előmelegített sütőben 3-4 perc alatt ropogósra pirítom, tálra szedem.
Az avokádót a kenyérrel nagyjából azonos méretűre kockázom, meglocsolom citromlével, hozzáadom a dijoni mustárt, enyhén sózom, alaposan összekeverem.
A tojást 1/2 l forrásban lévő, sós, ecetes vízben posírozom, szűrőkanállal tálra szedem.
Mélyebb tányéron vagy csinos tálon elrendezem a salátaleveleket, ráhalmozom az avokádót, a közepére csúsztatom a posírozott tojást, meghintem pirított kenyérkockákkal, azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.