Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 2 részre osztjuk. Egyiket kikent vagy sütőpapírral bélelt 25x39 centis tepsibe nyújtjuk, lekvárral megkenjük. A másik tésztát 6 részre osztjuk, és gömbölyű rudakat formálunk, olyan hosszút, amilyen hosszú a tepsi. Hosszában, egy irányban rakjuk le.
A piskótát elkészítjük. A tojásfehérjét a cukorral keményre verjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, majd óvatosan hozzákeverjük a lisztet, a diót és a zsemlemorzsát. A piskótát a tepsiben lévő tésztára öntjük, szépen elsimítjuk, és előmelegített sütőben lassú tűznél megsütjük (180 fokon).
A kihűlt süteményt csokimázzal bevonjuk, ehhez a csokoládét az olajjal mikróban olvasztottam fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.