Elkészítés: A tésztához a lisztet a mandulával, a vajjal, a cukorral, a tojássárgájával és csipetnyi sóval összegyúrjuk. Hűtőszekrényben 1 órán át pihentetjük, majd közepes nagyságú, kivajazott
kosárformát kibélelünk vele vékonyan. Sütőben, közepes lángon (180 fokon, légkeveréses sütőben 160 fokon) kb. 15 percig sütjük. Amikor kihűlt, kiborítjuk, tányérokra rakjuk.
A pudingporból az előírás szerint a tejjel és a cukorral krémet főzünk, langyosra hűtjük, hozzákeverjük a lekvárt, és a kosarakba töltjük. Tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.