Elkészítés: A mazsolát 1 dl tej és a 0,5 dl sütőrum keverékébe áztatjuk. A zselécukrot, a csokoládét, a mogyorót, a diót apróra vágjuk, kis tálkában félretesszük.
A tojássárgákat és a fehérjéket elválasztjuk.
Egy mélyebb jénai tálba beleteszünk 1 réteg babapiskótát, megöntözzük kevés tejjel.
A krémhez a pudingport a cukorral, 5 dl tejjel és 5 tojássárgájával felfőzzük. Közben géppel a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A pudingot levesszük a tűzről, s még forrón belekeverjük a tojáshabot.
Az első réteg babapiskótát megszórjuk kevés mazsolával, az apróra vágott hozzávalókkal. Erre öntünk egy réteg krémet. Újra egy réteg babapiskótát rakunk, s a fentiek szerint folytatjuk a műveletet, míg a hozzávalók el nem fogynak.
A tetejére is hagyhatunk zselécukrot, mazsolát, diót, mogyorót. Ezekkel vagy tejszínhabbal diszíthetjük.
Hűtőszekrényben több órán keresztül hűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.