Elkészítés: Vágj 2 tepsi nagyságú sütőpapírt, és készíts elő egy tepsit, amin mindkét tészta elfér majd.
Terítsd ki az első sütőpapírt, tedd rá a leveles tésztát, és nyújtsd (göngyöld) ki. A többi ehető hozzávalót keverd össze, és kend a felét a tésztára, göngyöld fel, hajtsd rá a sütőpapír oldalát a tésztára (óvatosan), majd a sütőpapírt is göngyöld a tészta köré. Csináld meg a másikkal is, tedd őket a tepsire, és így tedd be a 190 fokos sütőbe.
Oldalt fognak legelőször megpirulni, kb. 20 perc múlva (látszani fog a papíron keresztül is). Akkor bontsd szét óvatosan a papírt, és ha már van tartása a tésztának magától is (a puding miatt), akkor bontsd ki őket annyira, hogy a tetejük is hamarabb megpiruljon. Úgy 15-20 perc kell még neki. Figyeld azért, nehogy megégjen!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.