Előkészítés: A húst megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk. A hagymát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, és karikára vágjuk. A gombát megtisztítjuk. A bazsalikomot leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A levest és a bort összekeverjük, felforraljuk, és a felét elpárologtatjuk. Az olajat felforrósítjuk, és a húst kisebb adagokban körös-körül megpirítjuk benne. Sóval, borssal ízesítjük. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a gombát, ezt is kiszedjük, és melegen tartjuk. A zsiradékra öntjük a boros levest, belekeverjük a tejfölt, a húst, a gombát, a pórét, és összeforraljuk. Sóval, borssal ízesítjük. Az étkezési keményítőt kevés vízzel csomómentesre elkeverjük, és a szószhoz öntjük. Összeforraljuk. Végül a bazsalikomot is belekeverjük. Párolt rizs és vadrizskeverék illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.