Előkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, kisebb darabokra aprítjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A húst megmossuk, kettévágjuk, és bedörzsöljük ételízesítővel.
Elkészítés: A tojássárgáját felverjük a tejjel, a szezámmagot tálra szórjuk. A húsokat egymás után megforgatjuk előbb a tojásban majd a szezámmagban, és alaposan rányomkodjuk a magokat. Felforrósítjuk az olajat, és a húsok mindkét oldalát kb. 5-5 percig sütjük benne. Kivesszük, és melegen tartjuk. A visszamaradt olajban megpirítjuk a szalonnakockákat, hozzáadjuk a hagymát és a gombát, és kb. 5 percig pároljuk. Ráöntünk 2 dl vizet, a fehérbort és felforraljuk. Sóval, borssal ízesítjük, belekeverjük a tejszínt, és besűrítjük az ételsűrítővel. Krumplipürét és párolt brokkolit kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.