Elkészítés: A pulykanyakakat fűszerezem, egy serpenyőben libazsírban megsütöm, félreteszem. A zsírba beleteszem az aprított hagymákat, megdinsztelem. Hozzáadom a kockára vágott paprikákat és paradicsomot, a chilipaprikákat, fűszerezem, a pörköltszaft kockákat belemorzsolom. Visszateszem a pulykanyakakat, feleresztem vízzel, puhára főzöm.
Közben megpucolom a krumplit, kockára vágom, sós vízben megfőzöm.
Tálaláskor teszek a tányérra egy nagyobb pulykanyakat, mellé krumplit, megszórom aprított petrezselyemzölddel. Fokhagymás-lilahagymás paradicsomsalátával fogyasztom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.