Elkészítés: A fagyasztott tésztát és spenótot kiolvasztjuk. A vöröshagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst és 2 gerezd fokhagymát. Megsózzuk, borsozzuk, és oregánót is jócskán teszünk hozzá. Fontos, hogy ne spóroljunk a fűszerekkel. Addig kevergetjük a tűzön, míg kifehéredik a hús. Egy másik láboskában a spenótot egy kevés tejjel felengedve hagyjuk teljesen felolvadni. Ezt is megsózzuk, borsozzuk, és fokhagymát is teszünk bele (1-2 gerezdet). Ha már homogén, belekeverjük a sajtot vagy sajtkrémet, és levesszük a tűzről. A két lábos tartalmát összekeverjük. Kinyújtjuk a leveles tésztát, és egy közepes nagyságú kivajazott tepsit kibélelünk vele. Erre jön a spenótos hús, majd az egészet előmelegített sütőbe tesszük, és légkeverés mellett kb. 170 fokon 30 percig sütjük. Még finomabb, ha 20 perc sütés után kivesszük, megszórjuk reszelt sajttal, és további 10 percig sütjük! Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.