Egy mogyoróhagymát aprítsunk fel és a vajon pirítsuk meg. Keverjük össze a májpástétommal, a tojással, a felszeletelt uborkával és a petrezselyemmel.
A hússzeleteket klopfoljuk ki, kenjük be mustárral és a hagymás töltelékkel, majd tekerjük fel és rögzítsük fogpiszkálóval. A tekercseket sózzuk, borsozzuk, majd felforrósított olajon kb. 8 perc alatt jól süssük át.
A megmosott nektarinokat magozzuk ki és szeleteljük fel. A megsütött tekercseket vegyük ki a serpenyőből, majd az olajos húslében pirítsuk meg a maradék három, karikára szeletelt hagymát.
Öntsük hozzá a narancslevet, és főzzük fel. A nektarinokat is tegyük a mártásba, és főzzük át az egészet. A megsült hústekercseket a mártással tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.