Egy mogyoróhagymát aprítsunk fel és a vajon pirítsuk meg. Keverjük össze a májpástétommal, a tojással, a felszeletelt uborkával és a petrezselyemmel.
A hússzeleteket klopfoljuk ki, kenjük be mustárral és a hagymás töltelékkel, majd tekerjük fel és rögzítsük fogpiszkálóval. A tekercseket sózzuk, borsozzuk, majd felforrósított olajon kb. 8 perc alatt jól süssük át.
A megmosott nektarinokat magozzuk ki és szeleteljük fel. A megsütött tekercseket vegyük ki a serpenyőből, majd az olajos húslében pirítsuk meg a maradék három, karikára szeletelt hagymát.
Öntsük hozzá a narancslevet, és főzzük fel. A nektarinokat is tegyük a mártásba, és főzzük át az egészet. A megsült hústekercseket a mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.