Elkésztés: A tésztához a 8 tojássárgáját 32 dkg 2/3-ával kikavarjuk. A fehérjéből a maradék porcukorral kemény habot verünk, apránként hozzáadunk 25 dkg lisztet, kiskanál sütőport, 1 evőkanál kakaóport. Lisztezett formában 10 percig nagyobb, majd 25-30 percig tartalékon sütjük. Ha kihűlt, 3 felé vágjuk éles késsel.
A krémhez 3 dl tejet 1 csomag puncs pudinggal és 1 evőkanál liszttel elkavarunk, és sűrűre főzzük, kihűtjük. Közben 20 dkg porcukrot 25 dkg vajjal kikeverünk, kevés puncs aromát csepegtetünk bele. Ezt a két krémet kézimixerrel összekeverjük, és megkenjük vele a 3 részre vágott piskótánkat. A tetejére tortabevonót teszünk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.