Elkészítés: 6 tojássárgájából a cukorral, a liszttel és a tojásfehérjék kemény habjával szabályos piskótatésztát keverünk, amelyet kerek tortaformában sütünk meg.
Ha kihűlt, ujjnyi lapot vágunk le a tetejéről, ezt félretesszük, a torta belsejét pedig kiskanállal kikaparjuk úgy, hogy alul maradjon 1 ujjnyi réteg, és karimája is legyen. A kikapart tésztát összemorzsoljuk, és rumos tejjel megöntözzük.
A margarint habosra keverjük a porcukorral, és egyenként belekeverünk 4 tojássárgáját, végül pedig a megáztatott tésztamorzsát. Ezt a krémet visszatöltjük a tortaüregbe, befedjük a levágott lappal, és az egészet bevonjuk a kemény habbá vert tejszínnel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.