Elkészítés: A bacont (vagy sonkát) vágjuk fel kisebb kockákra, majd egy serpenyőben süssük szép pirosra.
A tojásokat üssük bele egy tálba, majd adjuk hozzá a tejszínt, a tejet, ízlés szerint sót és őrölt borsot, majd kézi habverővel keverjük simára (csak tejjel is elkészíthető, de a tejszíntől sokkal selymesebb ízt kapunk). Ezután reszeljük bele a sajtot, majd adjuk hozzá az elősütött bacont, és keverjük össze.
Egy kisebb tepsit (nálam 15 x 25 cm-es) béleljünk ki sütőpapírral, majd öntsük bele az összekevert masszát. Tetejét pakoljuk meg koktélparadicsommal (ez el is hagyható), vagy szórjuk meg reszelt sajttal.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőfokon süssük 30-35 percig, hogy összesüljön, és a teteje szép piros legyen.
Tálaláskor kínálhatunk mellé ízlés szerint salátát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.