Először elkészítjük a pácot. Az étolajat beleöntjük egy tálba és összekeverjük a fűszerekkel. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk és beleforgatjuk a fűszeres étolajba, majd 20 percre hűtőbe tesszük.
A hagymát és a paprikát nagyobb darabokra vágjuk. A pálcikát amire ráfűzzük kicsit bevizezzük, hogy ne törjön bele sütés után. A pálcákra ráhúzzuk a húst, a hagymát és a paprikát. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, megkenjük még egy kis olajjal és 180 fokon készre sütjük. Sültkrumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.