Elkészítés: A húst fűszerezem sóval, borssal, köménnyel, pirospaprikával, fokhagymával. A zsemléket vízbe áztatás után alaposan kinyomkodva 1 egész tojással együtt a húsba keverem, félreteszem.
6 db tojást keményre főzök, lehűtöm, megpucolom. Kicsi olajon megdinsztelem az apróra felkockázott hagymát, ráteszem a felszeletelt gombát, sózom, borsozom, és addig párolom, amíg a levét elfővi.
Egy közepes méretű tepszit olajjal kikenek, meghintem zsemlemorzsával, majd a hús kétharmadát belesimítom. Ráterítem a gombaragut, erre rákarikázom a főtt tojásokat. A maradék masszából vékonyabb rudakat sodrok a tenyereim között, és berácsozom a tetejét.
Előmelegített sütőbe tolom, és 180 fokon 45 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.