Elkészítése: Mossuk meg a burgonyákat, és sütőben süssük egyben 1 órát. Olvasszuk fel a vajat, keverjük bele a lisztet, majd hígítsuk a tejjel, és folyamatosan kevergetve a tűzön sűrűsítsük be. Adjuk hozzá a tejszínt, a sajtot és a fűszereket, legvégül a rákokat. A burgonyák belsejét vájjuk ki, és töltsük a helyére a rákos keveréket. A tojásokat 3 percig buggyantsuk enyhén sós vízben 3 percig, majd szűrjük le, és minden burgonyára tegyünk egyet. A maradék szósszal öntsük le, majd toljuk vissza a sütőbe néhány percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.