Elkészítése: Mossuk meg a burgonyákat, és sütőben süssük egyben 1 órát. Olvasszuk fel a vajat, keverjük bele a lisztet, majd hígítsuk a tejjel, és folyamatosan kevergetve a tűzön sűrűsítsük be. Adjuk hozzá a tejszínt, a sajtot és a fűszereket, legvégül a rákokat. A burgonyák belsejét vájjuk ki, és töltsük a helyére a rákos keveréket. A tojásokat 3 percig buggyantsuk enyhén sós vízben 3 percig, majd szűrjük le, és minden burgonyára tegyünk egyet. A maradék szósszal öntsük le, majd toljuk vissza a sütőbe néhány percre.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.