Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 cm vastagra kinyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe világosra sütjük, kb. 15 percet, míg a tészta teteje megszilárdul.
Kivesszük a sütőből, vékonyan lekenjük baracklekvárral, elsimítjuk rajta a túrós tölteléket, és a sütőbe visszatéve készre sütjük.
A 4 tojásfehérjét a sóval, a citromlével és a cukorral kemény habbá verjük, és a kész süteményre simítjuk, vagy nyomózsákba töltve rácsokat nyomunk a tetejére.
A lekvárt felforrósítjuk, átpasszírozzuk, hogy rost ne maradjon benne.
Tortanyomóba töltjük a lekvárt, és a résekbe töltjük. Langyos sütőbe visszatesszük, de csak annyi időre, hogy a hab rászáradjon. A sütő ajtaját egy kicsit támasszuk ki!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.