Elkészítés:
Öntetet készítünk: A tejfelt, a joghurtot, az olívaolajat, a salátaöntetport, 2 tojást, csipet borsot, ízlés szerint sót, a reszelt hagymát és a reszelt sajtot simára összekeverjük habverővel.
Egy tepsit kikenünk, morzsával megszórjuk. Beleszeletelünk 1 cukkinit, kicsit sózzuk, majd erre a 2 szem pradicsomot szeljük rá. Evőkanállal meglocsolgatjuk az öntettel, /de ügyeljunk, hogy maradjon a többi rétegre is/, és 2 evőkanál morzsával megszórjuk. Ezután ezt ismételjük a továbbiakban a másik 2 cukkinivel ugyanígy. A végén a tetejére morzsát szórunk. Alufóliával letakarjuk, és 25 percig sütjük 200 fokon , majd a fóliát levéve addig sütjük, míg a nedves lé elpárolog teljesen, és szép piros ropogós lesz a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.