Elkészítés: A főtt csülköt felszeleteljük. A nyers burgonyát és a hagymát karikára vágjuk. Megfőzzük a tojást, közben olajjal kikenjük a tepsit.
Beletesszük a burgonyát, amit sózunk, borsozunk. Erre kerül a hagyma, majd a csülök, amit megkenünk mustárral és ketchuppal. Rákarikázzuk a főtt tojásokat, ráöntjük a tejföl felét, megszórjuk sajttal. A tetejére burgonya kerül, pici só, bors, tejföl és a maradék sajt.
Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben közepes lángon sütjük. Amikor a felső réteg burgonya megpuhult, levesszük a fóliát, és kicsit még pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.