Elkészítés: A főtt csülköt felszeleteljük. A nyers burgonyát és a hagymát karikára vágjuk. Megfőzzük a tojást, közben olajjal kikenjük a tepsit.
Beletesszük a burgonyát, amit sózunk, borsozunk. Erre kerül a hagyma, majd a csülök, amit megkenünk mustárral és ketchuppal. Rákarikázzuk a főtt tojásokat, ráöntjük a tejföl felét, megszórjuk sajttal. A tetejére burgonya kerül, pici só, bors, tejföl és a maradék sajt.
Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben közepes lángon sütjük. Amikor a felső réteg burgonya megpuhult, levesszük a fóliát, és kicsit még pirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.