Elkészítés: A kelkáposztát leveleire szedjük, és forró sós vízben megpároljuk (csak óvatosan, mert könnyen szétfő). A hagymát kockára vágjuk, olajon vagy zsíron megdinszteljük. Hozzátesszük a darált húst, majd ha megpárolódott, rárakhatjuk a pirospaprikát és a fűszereket is. Ezután beletesszük a rizst, és felönthetjük vízzel vagy a közben megpárolt kel levével - így szerintem sokkal finomabb lesz. A tepsit kivajazzuk vagy kizsírozzuk, kimorzsázzuk és beleterítjük a kel leveleket, rárakjuk a tölteléket, aztán jöhet még egy réteg levél, és végül a tetejére a tejföl, amibe belekevertük a tojássárgáját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.