Elkészítés: A kelkáposztát leveire szedjük, az ereket kivágjuk. Sós, lobogó vízben előfőzzük.
A húst olajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, bőven megszórjuk majorannával, és beletesszük a zúzott fokhagymát is. Hozzáadjuk a rizst, felöntjük vízzel, és kb. 20 percig pároljuk, majd 3 evőkanál tejföllel elkeverjük.
A leszűrt kel 1/3 részét kiolajozott tepsibe tesszük, a hús felét elterítjük rajta, bőven megkenjük tejföllel. Erre megint egy sor kel jön, a maradék hús és tejföl, majd kellel beborítjuk, bőségesen tejfölözzük.
1 óra alatt sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.