Elkészítés: A csülköt felteszem főni az apróhussal együtt. A vízbe teszek 2 babérlevelet, 3-4gerezd fokhagymát, 1 fej vöröshagymát, egész borsot és egész köményt.
A káposztát másik lábosba rakom, megpucolva és laskákra tépkedve. A főzővizet ízesítem sóval, őrölt köménnyel, őrölt borssal és 3-4 gerezd fokhagymával. 6 percig főzöm, majd leszűröm, és hűlni hagyom.
Ha megfőttek a húsok, kiszedem és darabokra vágom. Ha a csülök is megfőtt, azt is feldarabolom. Közben a nyers burgonyát megpucolom és felkarikázom.
Egy tepsibe elkezdem rétegezni az összetevőket. Alulra a káposzta felét (egy picit meg szoktam sózni), rá a nyers burgonyát, amit sózok, borsozok és ételízesítővel megszórok, majd a húsokat és a csülköt teszem rá, majd a káposzta másik felével betakarom.
A tetejére a tejfölt összekeverem mustárral, sóval, borssal és a csülök főzőlevéből 2 merőkanálnyival, és ezzel nyakonöntöm az ételt. Forró sütőben összesütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.