Elkészítés: Egy közepes tepsit kiolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával. A meghámozott és karikára vágott főtt burgonya felét elterítjük a tepsiben. Megsózzuk, az egyik fej hagymát karikákra vágva elosztjuk rajta, a tetejére a szeletekre vágott tök felét tesszük.
A tojásokat a tejföllel habosra felverjük, megsózzuk. Az egészet meglocsoljuk a tojásos tejföllel, majd a második réteg krumplit, hagymát és tököt tesszük tepsibe.
A darált húst összekeverjük az összes fűszerrel, hozzáadjuk a fokhagymát és a megmaradt tojásos tejfölt. A húsos masszát rákenjük a hagymás burgonyaréteg tetejére, és befedve, előmelegített sütőben 25-30 percig pároljuk, majd a tetejét leszedve szép pirosra, ropogósra sütjük. A reszelt sajtot a végén szórjuk rá, mielőtt kivennénk a sütőből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.