Elkészítés: A káposztát átmossuk, majd 20 perc alatt enyhén sós vízben megfőzzük.
A felaprított hagymát olajon dinszteljük, majd összesütjük a darált hússal. Mehetnek bele a fűszerek és a rizs, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és 20 percet főzzük. A végén fél pohár tejfölt belekeverünk.
A tepsit kiolajozzuk, majd a káposzta 1/3 részét beleterítjük, erre kerül a hús fele, tejföl, majd megint káposzta, hús és tejföl, végül befedjük a maradék káposztával, meglocsoljuk tejföl.
1 óra alatt 180 fokon készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.