Elkészítés: A darált húst elkészítjük pörköltnek (ne legyen sok víz rajta). Közben forró sós vízben kifőzzük a száraztésztát. Ha kifőtt a tészta, egy jénai aljába rakunk egy kis tésztát, majd rakunk rá a pörköltből és a gombából. Így rétegezzük, míg elfogy az alapanyag. Csak arra kel vigyázni, hogy hússal fejezzük be a rétegezést. A Knorr Rafinériát összekeverjük a tejszínnel és a reszelt füstölt sajttal. Így a keveréket a húsos alapra öntjük. Végül betesszük az előre felmelegített sütőbe. Addig sütjük, míg a teteje szép aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.