Elkészítés: A tésztát kifőzöd, a sajtot lereszeled, a lecsókolbászt kis darabokra vágod. A hagymát megtisztítod, felvágod, olajon megdinszteled. A kolbászt beleteszed, majd kevés vízzel felöntve 10-15 percig főzöd. Ha hús van otthon, hagyományosan pörköltet csinálsz belőle, majd így használod fel. A megfőtt tésztát leszűrés után kivajazott tepsibe teszed, majd rá a húsfélét, a sajtot, a tejfölt, aztán a sót, a borsot, a paprikát, ízlés szerint. Majd megint tészta, hús, sajt tejföl következik. (A lényeg, hogy a tetején tészta legyen.) Bőven megszórod sajttal és szalonna- és/vagy sonkacsíkokkal. 20-30 percig közepes lángon a sütőben sütöd. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.