A combok bőrét lehúzom, a húsát pár helyen éles késsel bevagdosom és besózom. A tököt megpucolom, 2 cm-es karikákra vágom, majd a közepéből kivágom a magokat, besózom. A húsdarabokat és tökkarikákat is lisztbe, tojásba, prézlibe forgatom.
A csirkecombokat forró zsiradékba teszem, amikor az egyik oldala kap egy kis színt, megfordítom és lefedem. Többször megforgatva, így párolom kb. 15 percig, majd a végén ropogósra sütöm.
A tökkarikákat forró zsírban kisütöm, hamar megsülnek. Petrezselymes krumpli nagyon finom hozzá és az uborkasaláta sem maradhat el mellőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.