Elkészítés: Az oldalast felszeleteljük, a szójaszósszal bedörzsöljük. A vöröshagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, és beleforgatjuk a hússzeleteket. Egy kedves kis zárható tálba tesszük, és 1 napig a hűtőben felejtjük. Közben azért együnk valamit.
Másnap a lisztet a sóval és a borssal összekeverjük. A húsról leöntött páclevet a tojásokkal felverjük, s ezek után már teljesen hagyományos módon bundázzuk. Kedvenc teflonunkban olajat hevítünk, és a szeleteket szép aranyszínűre sütjük.
Tálaljuk burgonyapürével, káposztasalátával és egy szép zöldveltelinivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.