Elkészítés: A tejet a vajjal felforraljuk, habverővel belekeverjük a búzadarát, és simára keverjük.
A sajtból 6 dkg-ot lereszelünk, az egyik tojást felverjük, majd ezeket is hozzáadjuk.
Kissé megsózzuk, és a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát. A masszát kikent sütőlemezre öntjük, és lapos kézzel ceruza vastagságúra elsimítjuk.
Ha kihűlt, 2,5 cm-es négyzetekre vágjuk. A többi emmentálit vékonyra felszeleteljük, majd szintén 2,5 cm-es négyzetekre vágjuk. Kb. 12 cm hosszú
hurkapálcikákra váltakozva feltűzzük a kétféle sajtot.
Felvert tojásban és morzsában megforgatjuk, és forró zsiradékban kirántjuk. Ezután kihúzzuk belőle
a pálcikát, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.