Elkészítés:
1. Kevés olajban a darált húst kissé megpirítjuk, felönjük borral, hagyjuk elpárologni, hozzáadjuk a paradicsomot, és addig főzzük, míg be nem sűrűsödik teljesen.
2. A rizst sós vízben feltesszük főni (kb. 10-12 percre), leszűrjük és hagyjuk kihűlni. Hozzáadunk 2 tojást, a sajt felét belereszeljük, és jól összedolgozzuk.
3. A maradék sajtot kis kockákra vágjuk. Egy marék rizs (jobb ha lisztes kézzel csináljuk, mert máskülönben ragadni fog) közepébe 1 kanál húsos szószt és 1 db sajtot tesszünk, jól összezárjuk.
4. Előkészítjük a lisztet, 2 tojást, zsemlemorzsát, a gombócokat óvatosan bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.
5. Melegen - de hidegen is - tálalható. Ha kihűlt, elég 2 percre betenni a sütőbe és újra meleg lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.