A csirkemellet felkockázzuk, annyi sós vízben feltesszük főni, amennyi bőven ellepi.
Zsemleszínű rántást készítünk a lisztből és az olajból. Ezután hagyjóük hűlni, majd belekeverjük a pirospaprikát, a finomra aprított hagymát, az összenyomott foghagymát és egy púpos kávéskanál szárított petrezselymet.
Összekeverjük, majd kevés hideg vízzel felöntjük, majd hozzáadjuk az addig megfőtt csirkemellhez.
Hozzáadjuk a zöldpaszulyt a levével együtt, ízesítjük sóval, borssal, ízlés szerint ételízesítővel is.
Kiveszünk a levesből egy kis tálba, majd beletesszük a tejfölt, elkeverjük, hogy biztosan ne legyen csomós.
Hozzáöntkól a leveshez, mikor felfő. kész is. Aki szereti, tehet még bele ecetet, de lehet, hogy elegendő a tejföl adta savanykás íz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.