Elkészítés: A tésztát megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk. A vöröshagymát a margarinon megpirítjuk, majd hozzádobjuk a fokhagymát, elkeverjük, a felszeletelt gombát a hagymákhoz adjuk, majd megpároljuk. A füstölt sonkát kockára vágjuk, és a fagyasztott zöldborsóval együtt a hagymás gombához adjuk. Felöntjük a tejszínnel és 1 dl vízzel elkevert Sajtszósz Rafinériával, felforraljuk, majd 5 percig főzzük. Hozzáadjuk a raviolit, összekeverjük a mártással, és összemelegítjük. A metélőhagymát megmossuk, felaprítjuk, és meghintjük vele a tejszínmártásos tésztát. Reszelt sajtot (például goudát) kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.