Elkészítés: A pitákat félbevágjuk, és száraz serpenyőben megpirítjuk úgy, hogy ne égjenek meg. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, s amikor már üveges, hozzáadjuk a húst. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús leve elpárolgott, hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát és azonnal, kevergetve felöntjük 3 dl hideg vizzel, majd kevergetve felforraljuk. Kis lángon készre főzzük. A tölteléket a pitaszeletekre halmozzuk, és a tejföllel, reszelt sajttal megkoronázzuk. Pita helyett használhatunk kész pizzatésztát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.