Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az apróra vágott póréhagymát. Amikor megfonnyadt, hozzáadjuk a húst, és tovább pirítjuk, majd enyhén sózzuk. Ha a levét elfőtte, felöntjük a 3,5 dl vízzel elkevert KNORR Mexikói chilis bab Rafinériával. A felkockázott kaliforniai paprikát és a lecsöpögtetett kukoricát és vörösbabot hozzádobjuk, s néha megkeverve, fedő alatt megpároljuk. A kész chilit a tortillákba töltjük. Reszelt sajttal megszórjuk és feltekerjük, majd enyhén olajozott tepsibe rakjuk hajtással lefelé, végül 3-5 perc alatt az előmelegített sütőben átforrósítjuk.
Tipp: A tortilla lapokat száraz serpenyőben forrósítsuk át (de ne piruljon!), így könyebben feltekerhető!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.