Egy keverőtálba rakjuk a darálthúst. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott pisztáciát, a zúzott fokhagymát és a felaprított vöröshagymát.
Megszórjuk szegfüszeggel, fahéjjal, cayenne borssal, római köménnyel és pirospaprikával. Végül hozzáadjuk a tojássárgáját. Kézzel vagy villával jól összedolgozzuk.
A húskeveréket elosztjuk 4 egyenlő részre és hengereket formázunk belőle. A hengereket sütőpálcikával átszúrjuk, kézzel kicsit megnyomkodjuk.
A grillsütőt vagy a serpenyőt közepesnél magasabb hőmérsékletre hevítjük, lekenjük olajjal, behelyezzük a rudakat és 6-8 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.