A hátszínt kétszer ledaráljuk, majd olívolajjal összeforgatva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap kivesszük a hűtőből, és összekeverjük a megtisztított a lereszelt vöröshagymával és fokhagymával, a tojássárgájával, a pirospaprikával, sóval, borssal és mustárral.
Pár percig kevergetjük a masszát, hogy minél jobban elkeveredjenek a fűszerek. Amikor sima és krémes, a tatár bifszteket lefóliázzuk, és pár órára, de inkább egy egész éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérhessenek az ízek.
Pirítóssal, vajjal (vagy vaj nélkül), lilahagymával kínáljuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A TATÁR BIFSZTEK HÁTSZÍNBŐL
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.