Elkészítés: A rizst leöblítjük, felöntjük a tejjel, hozzáadunk 5 evőkanál cukrot, és lassú tűzön, lefedve kb. 15 percig főzzük. Elzárjuk, és még 15 percig a fedő alatt pihentetjük.
A rebarbarát meghámozzuk, 1 cm-es darabokra vágjuk. Összekeverjük a keményítővel, 2 evőkanál cukorral és a fahéjjal.
A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük 3 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozáadjuk a pudingport és a citromhéjat, és összeforgatjuk a tejberizzsel és a rebarbarával. Végül belekeverjük a tojáshabot, és kikent sütőtálba öntjük.
Batoljuk a sütőbe, és kb. 25 percig sütjük.
Közben a mártáshoz az epret megmossuk, megtisztítjuk, felét kettévágjuk, a maradékot péppé zúzzuk a porcukorral meg a likőrrel (vagy a narancslével), belekeverjük a fél epreket, és kb 5 perc alatt összeforraljuk.
A rizsfelfújtat az epres öntettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.