Előkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük, egymás után beledolgozzuk a lisztet és a tejet, kb. 20 percig pihenni hagyjuk. A rebarbarát megtisztítjuk, megmossuk, és 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Kivajazunk egy tűzálló tálat.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A masszát a tűzálló tálba öntjük, rászórjuk a rebarbarát. A sütőben kb. 30 percig sütjük. Még melegen megszórjuk porcukorral. A tányérok aljára 3-3 evőkanál vaníliaszószt öntünk. Mindegyikre 2-2 gombóc fagylaltot ültetünk, és melléteszünk 1-1 darab friss, forró süteményt. A tányért megszórjuk porcukorral, a szélét félbevágott eperszemekkel díszítjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 393 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.