Elkészítés: Világos rántást készítek, beleszórom a köménymagot, egy kicsit pirítom, kevés pirospaprikával éppen csak megszínezem, és azonnal felengedem vízzel. A sárgarépát, fehérrépát karikára vágva, a vöröshagymát egészben teszem bele. Mehet bele ízlés szerint só, bors, babérlevél /óvatosan, ha túl sok, keserű lesz/, csokorba kötött petezselyem és zellerzöld, egy gerezd fokhagyma. Lassú forrással kb. 20 percig főzöm, ha puha a répa és a zöldség, kidobom a hagymát, a babérlevelet, a csokorba kötött zöldeket. Felverek két tojást, belecsurgatom a fővő levesbe. Majd pohárba török még tojásokat, és óvatosan a levesbe csúsztatom. Lassan főzőm, óvatosan megkavarva. Mikor az egész tojások keményre föttek, elkeverek legalább 2 dl tejfölt kevés forró levessel /nem kötelező simára/, beleöntöm a levesbe, de ezzel már nem főzöm össze. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.