Elkészítés: Egy nagyobb tálba ütöm az egész tojásokat, hozzáadom a cukrot és a sót, géppel jól kikeverem, ez legalább 10 perc keverést jelent. Ezután hozzáadom a többi hozzávalót, és keverőlapáttal vegyítem, a végén sűrű masszát fogok kapni.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Kibélelek egy normál kerek tortaformát alufóliával vagy sütőpapírral (én az előbbivel), és ebbe öntöm a masszát, majd betolom a sütőbe, és kb. 60 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm, hogy a közepe is megsült-e. Ha igen, akkor rácsra borítom, és hagyom kihűlni.
A krémhez a vaníliás pudingot a leírás szerint megfőzöm. Amikor elkészült, belereszelem a 2 megmosott narancs héját, és adok hozzá egy kevés rumaromát. Hagyom kihűlni, majd amikor lehűlt, belekeverem géppel a mascarponekrémet.
A kihűlt tésztát 3 felé vágom, a krémmel megtöltöm, majd a maradékkal bevonom az egész tortát.
Színezett kókuszreszelékkel díszítem, mert a mascarpone krémet nehéz díszíteni, mivel a nedvessége oldja, bármit rakok rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.