Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A szalonnát vékonyan felszeleteljük. A combokat egy tepsibe rakjuk, mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát. A combok közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát.
2 deci fehérbort öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/. Köretnek szalmaburgonya készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.