Elkészítés: A tésztához keverjük ki a szétválasztott tojások sárgáját a vajjal és a cukorral. Dolgozzuk bele a sütőporral, a dióval és a kakaóporral elkevert lisztet, majd forgassuk bele a tojásfehérjéből vert habot. Simítsuk a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig. Pihentessük a tepsiben, majd teljesen hűtsük ki egy tálcán.
Keverjük simára a diókrém hozzávalóit, és kenjük meg vele a tésztát.
Keverjük ki a vajat a porcukorral és a kakaóporral. Oszlassuk el a diókrémen a kakaós krémen, és tegyük hűtőbe.
Olvasszuk fel a tortabevonó 2/3 részét és a nugátos csokoládét, majd kenjük a süteményre. A megolvasztott többi bevonót töltsük nyomózsákba, és díszítsük vele a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.