Elkészítés: A sajtot 1x1 cm-es, kisujjnyi hosszú hasábokra vágjuk (vonalzó, tolómérő, szögmérő szükséges), egy mély tálba máglyába rakjuk, annyi bort öntünk rá, amennyi ellepi, és szobahőmérsékleten 1 órát pácoljuk.
A tojások sárgájából 6 evőkanál liszttel, csipetnyi sóval, 2 dl fehérborral közepesen sűrű tésztát keverünk. Ez lesz a bortészta. A kemény habbá vert tojásfehérjét lazán beleforgatjuk. Sajtrudacskáinkat lecsepegtetjük, gyengéden megszárogatjuk, majd lisztbe forgatjuk (erre azért van szükség, hogy a boros tészta rátapadjon). Beleforgatjuk a masszába, majd bő, forró olajban hirtelen aranybarnára sütjük, lecsepegtetjük
Forrón tálaljuk, rengeteg salátával és hideg sörökkel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.