A tojások fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, és összedolgozzuk.
Ezután alacsony fokozatra vesszük a habverőt és hozzáadjuk a sütőport, majd folyamatos keverés mellett hozzákanalazzuk a lisztet és a kakaóport.
A kész masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe (25x25 cm) öntjük, előmelegített sütőben takarék lángon kb 15 perc alatt készre sütjük. A piskóta állapotát tűpróbával ellenőrizhetjük. A piskótát ezután kihűtjük.
Elkészítjük a krémet. A tojások sárgáját a kristálycukorral habosra kavarjuk.
Hozzáadjuk a lisztet majd folyamatos kevergetés mellett a tejet és csomómentesre keverjük.
Ezután folyamatos kevergetés mellett felforraljuk majd félig kihűtjük és a piskóta tetejére kenjük.
Ezután hűtőbe tesszük 1 órára, teljesen lehűtjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.