Elkészítés: Az almát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. Margarinon megpároljuk cukorral, fahéjjal és mazsolával ízesítjük. Félrerakjuk.
A megolvasztott margarint és a cukrot habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a keveréket és a tejfölt (kis adagokban) beledolgozzuk, végül belekeverjük a citromhéjat. Előkészített tepsibe öntjük a massza felét, erre jön az alma egyik része, majd a maradék tészta, végül alma, a tetejét pedig dióval. Előmelegített sütőben 13-15 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.