Elkészítés: A tésztához valókat összekeverem, és amíg a tölteléket készítem, a hűtőbe teszem.
A krémhez minden hozzávalót (kivétel a ribizli) egy keverőtálba teszek, és géppel 4 percig keverem.
Egy kapcsos tortaformába belenyomkodom a tésztát úgy, hogy pereme is legyen. Erre rászórom a lecsöpögtetett ribizlit, és ráöntöm a kókuszos-túrós tölteléket.
Előmelegített 175-180 fokos sütőben legalább 1 órát sütöm, majd a formában hagyom kihűlni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.