Elkészítés: 28 dkg lisztből, 20 dkg margarinból, 8 dkg porcukorból, 2 tojássárgájából, 1 csomag vaníliás cukorból linzertésztát készítek, egy üvegpohárral korongokat szaggatok. Ezekkel bélelem ki a kosárkaformákat (25 db), melyekbe aztán kis darab sütőpapírra egy-egy szem egész héjas diót teszek (hogy ne emelkedjen fel az alja), és 10-15 perc alatt közepes lángon megsütöm (én légkegveréses alsó-felső sütésűvel 160 fokon).
A pudingot a szokott módon elkészítem, közben feloldom a zselatint, majd a még folyós pudingból, 1-1 kanálnyit töltök a kosárkákba, körberakom ribizlivel, közepükre pedig 1-1 szem meggyet teszek. Mikor mind kész, egy kanállal lelocsolgatom mindegyiket zselatinnal, és jégcukorral meghintve díszítem.
Nagyon finom, könnyű, kissé savanykás sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.