Az alaphoz a lisztet, búzadarát, puha vajat és cukrot összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma aljára nyomkodjuk. 170 C fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.A krémhez a cukrot habosra keverjük a szobahőmérsékletű vajjal, hozzákeverjük a tojásokat, kukoricalisztet, ricottát és a citromhéjat és az elősütött tésztára öntjük. 175 C fokos sütőben kb. 35-40 percig sütjük. Mikor kihűlt, megszórjuk a porcukorral és a szeletelt mandulával.
Megjegyzés
Egy roppanós kekszréteg az alja, amin egy krémes, isteni finom ricottás töltelék foglalt helyet. Túróval is el lehet készíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.