Elkészítés: Az apróra vágott hagymát lepirítom az olajon, hozzáteszem a szeletekre vágott gombát és a felkockázott paradicsomot, majd addig párolom, míg majdnem zsírjára sül, közben sózom, borsozom. Utána hozzáteszem a ricottát, és kevergetem pár percig, majd hozzáöntöm a tejszínt. Összeforralom, és ha szükséges, még sózom, és mielőtt levenném a tűzről, beletöröm a fokhagymát.
Közben párhuzamosan főzöm a tésztát. Amikor mindkettő kész, a tésztát leszűröm, és a mártással elkeverem Reszelt sajttal és bazsalikomlevéllel tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.